Min engelskspråkiga blogg är ute

Bob Dylan har varit i Göteborg. Det har inte jag. Jag har suttit fastklistrad vid datorn medan solen stekt från en klar stockholmshimmel. Vad har jag gjort? Jo, jag har jobbat på att få ut min engelskspråkiga blogg. Nu när staden är tom på folk och distraktioner har jag kunnat hålla på med mitt i lugn och ro. Familj och vänner på semester. Jag fri. Inga sociala förpliktelser. Solen skiner på mig och svetten droppar. Ångan ni anar kommer sig av att motorn går på högvarv.

Jag har varit disciplinerad. Steg för steg har jag tagit mig fram i cyberspace. Jag har inte ätit mjöl och socker, inte sagt svärord och inte tänkt dumma tankar. Gjort mina sedvanliga två pass per vecka på gymmet. Hållit mig i form. Efter att jag började bygga upp den här bloggen i wordpress för snart ett år sedan har jag lärt mig mer och mer om hur man beter sig i cyberspace. Fortfarande är mina kunskaper modesta, men jag är inte lika rädd längre för att allt ska gå fel. Har upptäckt under resans gång att det mesta går att reparera. Och det som inte gör det är inte värt det. Den nya bloggen kommer inte att ersätta den här. Nejdå. Det är två självständiga alster som närmast befruktar och kompletterar varandra. Ni är hjärtligt välkomna att följa mig på båda!

Den nya bloggen hittar ni om ni klickar på fliken ”Länkar”.

Här några bilder från ett par av mina smultronställen i Sverige:

???????? ??????????? WP_000378 WP_000455 WP_000447 WP_000503

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 reaktion på “Min engelskspråkiga blogg är ute

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *